Vanliga saker som säljaren glömmer inför en visning

1162613-hand-in-a-greenMånga som tidigare varit på hus och lägenhetsvisningar har säkert sett en hel del konstiga saker som gjort oss tveksamma till ett köp och i vissa fall avskräckt oss helt. Här kommer ett par exempel som kan få din försäljning att lyckas bättre och som kanske ger dig ett bättre försäljningspris.

Städa

En riktig storstädning är ett måste och här menar vi en städning utöver det normala. Börja uppifrån och gå nedåt, avloppen skall rensas till och med för att vattnet skall tömmas ut som det bör. Ut med kylskåp och frys och rengör bakom ordentligt, ugn och spis skall läggas mycket energi på för att göras skinande fina. De som är intresserade av att köpa kollar igenom allt så bli inte förvånade om det kikar in bakom spisen eller öppnar upp din ugn och så vidare.

Fönstren

Detta tillhör egentligen städning men förtjänar sin egen punkt för detta är ett otroligt vanligt fel och de är mycket viktigare än många tro. Vill du vara extra säker att fönstren alltid är skinnande rena vid visningarna så kan du med fördel kontakta en specialist på fönster som tar hand om det. Utgiften kan ge dig en bättre vinst i slutändan och är inte direkt kostsamt i dagsläget.

Skapa rymd och förbättra

Att skapa känslan av rymd är viktig. Du skapar detta genom att plocka bort all inredning som ej behövs. Det kan vara tvunget att tillfälligt byta ut vissa möbler som är mer passande och ljusare för att få en bättre känsla.Förbättra skavanker med lite ny färg och se till att fönster släpper in så mycket ljus som möjligt, byt till vita gardiner eller något i en ljus ton. Ljust, fint, rent och så skall det lukta gott men ej starkt. Nybakt bröd är alltid en hit! Fler tips på hur du förbereder ditt hus inför en visning hittar du hos Fastighetsbyrån.